ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΙΣΣΑΣ ΣΤΑ WORLD CHEESE AWARDS 2023-24 ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΤO «TRUFFETA» ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΡΙ

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ «TRUFFETA» – ΤΥΡΙ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ

Σημαντική διάκριση για τα τυροκομικά Κίσσας – ΑΦΟΙ Δ. ΚΙΣΣΑ & ΣΙΑ ΟΕ στo μεγαλύτερο, διεθνή διαγωνισμό τυριών World Cheese Awards 2023 – 2024, με Χρυσό βραβείο που κέρδισε το πιο πρόσφατο εκλεκτό τυρί της γκάμας, Τruffeta – τυρί με τρούφα, καθιστώντας το έτσι το μόνο ελληνικό τυρί που τιμήθηκε με Χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό.

Τα φετινά World Cheese Awards, πραγματοποιήθηκαν στις 27-28 Οκτωβρίου στο Τρόντχαϊμ (Νορβηγία) στα οποία δοκιμάστηκαν και αξιολογήθηκαν από περισσότερους από 260 διεθνείς κριτές,  πάνω από 4.500 τυριά από 43 χώρες και 5 διαφορετικές ηπείρους.

Είναι μια μοναδική, παγκόσμια εκδήλωση, που εδώ και πάνω από 30 χρόνια συγκεντρώνει παραγωγούς, εμπόρους λιανικής, αγοραστές, καταναλωτές και ειδικούς της γαστρονομίας από όλο τον κόσμο αφιερωμένη στον εορτασμό και την αναγνώριση της ποιότητας και της αριστείας στην παραγωγή τυριών.

Μια εικόνα από το μέγεθος του διαγωνισμού αλλά και τη διαδικασία, όπου τα τυριά κρίνονται χωρίς συσκευασία ή επωνυμία, αποκλειστικά με γνώμονα τα χαρακτηριστικά του τυριού, στο παρακάτω link:

https://video.silverstream.tv/view/ophXrxA7

ΤΟ ΤΥΡΙ TRUFFETA

Τα γήινα αρώματα της καλοκαιρινής τρούφας , τόσο στην οσμή όσο και στην γεύση, μπλέκονται με τα φυσικά, ντελικάτα αρώματα και την αναζωογονητική οξύτητα του τυριού, δίνοντας έναν απόλυτα δεμένο και ταιριαστό συνδυασμό που εκπλήττει τον ουρανίσκο.

To αποτέλεσμα: ένα εκλεκτό, premium ελληνικό τυρί «TRUFFETA»

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.kissas.gr/products/truffeta-2/

Ακολουθήστε μας στα social:

Instagram: kissasgr –  https://www.instagram.com/kissasgr/

Facebook:  Κίσσας Βιομηχανία Γάλακτοςhttps://www.facebook.com/fetakissas/