ΕΤΑΙΡΙΑ

Ιστορία

Έτος 1969, με ιδρυτή τον Κίσσα Λάμπρο δημιουργείται το πρώτο τυροκομείο στην ορεινή περιοχή της Αργιθέας στο χωριό Στεφανιάδα.

Χωρίς την ύπαρξη ηλεκτρικού ρεύματος η παραγωγή βασίζεται αποκλειστικά στη χειρωνακτική εργασία και η μεταποίηση του γάλακτος γίνεται σε καζάνια θερμαινόμενα από φωτιά ξύλων.

Το 1973 το τυροκομείο μεταφέρεται στο Πετροχώρι.

Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της Φέτας Αργιθέας Αγράφων οδήγησε, στη μεταφορά του τυροκομείου στο Μουζάκι Καρδίτσας το 1984 και το 2005 στη δημιουργία της επιχείρησης στη σημερινή της μορφή.

Εταιρία ΚΙΣΣΑΣ
χημειο-min
μηχανες-min
βυτιο-min
%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%bf_%ce%b5%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%b1
θαλαμος-min
20150901_132029-min
βαρελια-min

Εγκαταστάσεις

Η βιομηχανία πλέον λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο 15.000m2 σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με την ικανότητα να επεξεργάζεται 20 τόνους γάλα την ημέρα.

Στόχος της εταιρείας είναι να εξελίσσεται τεχνολογικά αλλά πάντα σε συνδυασμό με πίστη στην παράδοση, με μεράκι και αγάπη για το χώρο της τυροκομίας και γαλακτοκομίας.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εκπαιδεύεται συνεχώς και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων διατηρώντας έτσι υψηλό το επίπεδο παραγωγής.

Διασφάλιση ποιότητας

Η εταιρεία Κίσσας εφαρμόζει συστήματα ελέγχου για τα προϊόντα, τα οποία αναβαθμίζει συνεχώς, έχοντας κύριο στόχο την παραγωγή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων εφαρμόζει σύστημα ISO 22000.

Βραβεύσεις

vraveio-bronze-feta-1

Χάλκινο βραβείο

Διεθνής Διαγωνισμός Τυριών & Τυροκομικών Προϊόντων  - MONDIAL DU FROMAGES – ΓΑΛΛΙΑ 2015

World cheese awards-gold

Χρυσό βραβείο

Διεθνής Διαγωνισμός Τυριών - World Cheese Awards – ΛΟΝΔΙΝΟ 2015-16

για τη Φέτα Π.Ο.Π. ωριμασμένη σε ξύλινα βαρέλια.

Κίσσας Βιομηχανία Γάλακτος